Ann Ostenfeld-Rosenthal
Mindfulness Djursland

Ann Ostenfeld-Rosenthal, CFM Certificeret MBSR lærer

 

En stor del af mit liv har jeg arbejdet som antropolog. Jeg har en Ph.D. grad og har specialiseret mig i medicinsk antropologi. Efter selv at have mediteret i mange år besluttede jeg mig i en moden alder for at udvide mine kompetencer for at undervise i det mit hjerte banker for: mindfulness.

Mine antropologiske forskningsprojekter har givet mig særlig indsigt i cancerpatienters fysiske og følelsesmæssige livsverden. Jeg har tillige personlige erfaringer med at være nær pårørende til en cancerpatient. Cancerpatienter og deres pårørende samt mennesker i sorg står derfor mit hjerte nær.

Jeg har trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling v/ cand. psyk. Vibeke Adler siden 2002 og uddannede mig i 2011 til MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) lærer ved Dansk Center for Mindfulness. Siden har jeg videreuddannet mig indenfor MBSR og er blevet undervist af internationalt kendte undervisere som fx Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Florence Meleo-Meyer, Christina Feldman, John Peacock, Joan Halifax, Helen Stephenson, Chökyi Nyima Rinpoche.

Jeg deltager løbende i stilhedsretræter og har gennem årene modtaget supervision af Anne Twohig, Centre for Mindfulness Ireland. http://cfmi.ie og af Lone Fjorback og Jacob Piet, Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. http://mindfulness.au.dk/

I januar 2019 blev jeg CFM (Center for Mindfulness, USA) Certificeret Mindfulness underviser. 

 

© 2012-2020 Mindfulness Djursland v/Ann Ostenfeld-Rosenthal  ·  6130 3155  ·  info@mindfulnessdjursland.dk