Nyhedsbrev
Mindfulness Djursland

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev

 

 

MINDFULNESS DJURSLAND nyhedsbrev januar 2020

 

Kære alle

Dette brev er først og fremmest et ønske om et godt og fredfyldt nytår til dig - med en stor tak til dig for stadig at følge med mig. Tak for at følge med på nyhedsbrevet, for at deltage i mine stilhedsdage og MBSR forløb, for at følge mig på Mindfulness Djurslands facebook side. Jeg ønsker, at vi i 2020 må leve med glæde, kærlighed og tilfredshed for os selv og alle omkring os.

2019 har været et aktivt år for mig. Primært har jeg brugt rigtigt meget tid på at passe mit yngste barnebarn, som er for tidligt født. Det bevirkede desværre, at jeg ikke holdt et MBSR forløb i efteråret. For det andet har jeg lagt en del arbejde i den forening, jeg er forkvinde for: Foreningen Nærvær omkring Døende.
     Det har båret frugt. I december 2019 fik vi tilsagn fra Velliv Foreningen om en million til projekt: ’Nærvær og empati træning til sundhedsprofessionelle, der arbejder med døende – et pilotprojekt.’ Det betyder, at projektet kan sættes i gang med at undersøge effekten af et MBSR program tilsat lidt ekstra compassion for hospicemedarbejdere på fire hospices. Effekten måles i forhold til medarbejdernes symptomer på stress og udbrændthed, men det tænkes også at kunne være til gavn for de døende og de pårørende at få mere nærværende og medfølende ledsagere på den sidste rejse. De to hospices er fundet: Skt. Lukas Hospice i Hellerup og Hospice Djursland i Rønde. I foråret skal de to sidste hospices findes, og vi planlægger at starte projektet til september 2020. Vi er to undervisere på hvert forløb, og jeg er underviser på alle fire forløb.
     Det vil sandsynligvis få som konsekvens, at jeg – udover forløbet her til foråret – først udbyder et nyt MBSR forløb i efteråret 2021. Så hvis du selv eller en du kender har leget med tanken om at tage et forløb hos mig, er chancen der nu. ☺

I november 2019 afholdt jeg for første gang et to døgns stilhedsretreat sammen med Marlene Gryesten, som er yogalærer. Det var en rigtig fin oplevelse, men der ligger rigtigt meget arbejde i det ud over undervisningen. Så Marlene og jeg har aftalt, at vi til efteråret vil udbyde et yoga og mindfulness kursus på to dage med enkelte stilhedsperioder. Det vil være et kursus, hvor man tager hjem og sover og selv sørger for forplejning ud over te og kaffe. Pris og sted er endnu ikke fastlagt. Jeg offentliggør det på min hjemmeside og facebookside, så snart vi ved mere.


 

Forårets program


MBSR forløb

Forårets MBSR forløb starter den 19. februar kl. 17-19.45. 
Derefter følgende datoer: 26.2., 4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 15.4. kl. 17-19.45,
og en hel dags undervisning den 18.4. kl. 9-15.30 plus 29.4. kl. 17-19.45.


Små hold på max. 6 deltagere. 


Der vil være kaffe og te ved hver undervisningsgang. Yogamåtter, tæpper og puder findes på stedet. 


Sted: Tustrup Hede, Georgsmindevej 16, 8961 Allingåbro.


Pris: 3000,- kr.


Yderligere oplysninger og tilmelding på:
info@mindfulnessdjursland.dk eller tlf. 61 30 31 55.


Stilhedsdag

Jeg holder som sædvanligt en sommer stilhedsdag. Det bliver en dag med fordybelse i forskellige meditationer: siddende og liggende meditation, gående meditation i de smukke omgivelser samt mindful yoga og compassion meditation. Med undtagelse af introduktion og afslutning, vil dagen foregå i tavshed.


Dagen er for alle uanset erfaring og er tilrettelagt og guidet sådan, at du trygt kan læne dig ind i processen.


Max. 6 deltagere.


Sted: Georgsmindevej 16, 8961 Allingåbro.


Tidspunkt: Søndag den 14. juni 2019 kl. 9-16.


Pris: 450,- kr.


Der vil være te og kaffe, frugt og lidt sødt, men man medbringer selv madpakke. 

Tilmelding på: info@mindfulnessdjursland.dk eller tlf 61 30 31 55.
Til slut får I en 5 minutters yoga for nakke og skuldre, som kan laves alle steder.
Den er guidet af Maja Schondel, en af mine gode kolleger. 
https://www.youtube.com/watch?v=zSkpfxtXBKk&feature=youtu.be
 
 
Kærlig hilsen og måske på gensyn 
Ann


© 2012-2020 Mindfulness Djursland v/Ann Ostenfeld-Rosenthal  ·  6130 3155  ·  info@mindfulnessdjursland.dk