Retræter
Mindfulness Djursland

Retræter

Sommerens stilhedsdag afholdes søndag d 2. juni kl 9-16.

“Be still. Stillness reveals the secrets of eternity.” Lao Tzu

Denne dag kan give dig et stille ’åndehul’ i et ofte travlt og hektisk liv. Du inviteres til for en stund at være stille, at mærke og sanse langsommelighed og nærvær. Det kan give dig mulighed for at mærke dig selv, som du er; for at komme i kontakt med et stille og helbredende sted i dig selv; et sted som altid er tilgængeligt for dig.

Det bliver en dag med fordybelse i forskellige meditationer: siddende og liggende meditation; gående meditation i de smukke omgivelser, hvis vejret tilllader det, samt mindful yoga og compassion meditation. Med undtagelse af introduktion og afslutning, vil dagen foregå i tavshed.

Omgivelserne og guidningen skaber rammer for en unik situation: at være i stilhed, sammen med dig selv - sammen med andre, i et støttende fællesskab. Stilheden giver mulighed for at ’høre’ eller sanse noget, man ofte ikke lægger mærke til i en travl hverdag.

Dagen er for alle uanset erfaring og er tilrettelagt og guidet sådan, at du trygt kan læne dig ind i processen.

Max 6 deltagere

Sted: Georgsmindevej 16, 8961 Allingåbro

Tidspunkt: 2. juni 2019 kl 9 - 16

Pris: 450 kr + en ret til en fælles frokostbuffet.

Tilmelding på: info@mindfulnessdjursland.dk eller tlf 61303155.

Læs om en nybegynders oplevelse af en stilhedsretræte: http://www.dr.dk/levnu/psykologi/klumme-efter-stilheds-retraete-jeg-bliver-aldrig-den-samme-igen

 

 

© 2012-2017 Mindfulness Djursland v/Ann Ostenfeld-Rosenthal  ·  6130 3155  ·  info@mindfulnessdjursland.dk